Van-e köztetek olyan, aki dr. Tarcheh Viktor doktor úrhoz járt terhesgondozásra és/vagy nála szült? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
Szia.
Én hozzá jártam a Soroksári Sztk-ba, maximálisan meg voltam vele elégedve, pedig nem is magán orvosom volt. Én egy másik dokihoz kezdtem el járni, a kórházhoz közel laktam, így megkérdeztem, hogy nem-e gond, ha oda megyek be vizsgálatokra és nem a magán rendelőjébe. Azt mondta, hogy nem. Én oda is jártam, de mivel NEM kaptam a pecsétet, rákérdeztem, hogy miért nem, mikor járok hozzá. Erre ő kijelentette, hogy csak akkor ad pecsétet, ha a magán rendelőjébe járok... Megköszöntem, sarkon fordultam és többet nem mentem hozzá, inkább az Sztk-ba kezdtem el járni.(Ott mondták, hogy az orvosnak akkor is pecsételnie kellett volna, ha nem magán betege vagyok!) Soha nem volt gondom, minden kérdésemre készségesen válaszolt a doktor úr. Sajnos a szülésem napján nem ő volt bent(pénzem nem volt orvost fogadni), de mikor meglátott, odajött gratulálni és megkérdezte, hogy minden rendben ment e, hogy van a pici és még meg is kért, hadd nézze meg! Szóval én csak pozitív dolgokat tudok mondani! :-)
Remélem segítettem.
Ja és azt nem tudom hogy most hol rendel a doktor úr, mert tavaly már más orvos neve szerepelt az sztk ajtaján, lehet, hogy már máshol rendel!
Köszönöm a válaszodat! :)
Azóta volt szerencsém megismerni és igazatok volt, a pasi egy álom mind szakmailag, mind emberileg. Sajnos elveszítettem a babámat, de azt hiszem, a lehető legtöbbet és legjobbat kaptam a doktor úrtól az egész borzalom során és a kivizsgálásokban is partner volt végig.
Én is szívből ajánlom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!