Vajon idén is előbb jön a novemberben a GYES? Tavaly 6án kaptak volna a számlások, de miniszteri döntés alapján előbb kiutalták még október végén. Jó lenne most is ez lenne.
Miért lenne jó?
Amúgy elvileg 5-én érkezik majd meg számlára.
Még csak szeptember van . . .
Mi lesz itt akkor október végén ???
Én is azt mondom amit a második.Mi lesz itt október végén??Mivel jobb,ha október végén megérkezik a pénz és novemberben semmi??Majdnem 1,5 hónapig kell beosztani..Ez jobb?
Ja és mondom ezt úgy hogy nekünk is nagyon jól jön az a pénz.De tényleg nem lesz jobb.
Tavaly nov. 1 csüt. volt,és utána kedden,azaz 6án kaptunk volna,de 30ára rajta volt a számlán pont a Hallottak napja miatt.
Most péntekre esik,így 5én kapunk,ami sok helyen nem jó pont ez miatt,mert van akinek 1000ft is számít.
Családi Pótlék és Gyes utalás 2013.10.30án lesz és 31én már számlán lesz! Az ünnepek miatt előbb utalnak!
Most beszéltem az Államkincstárral,onnan a pontos info!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!