Szülés után a támogatásokat ti hogyan intéztétek? Lehet postai úton vagy emailbe intézni? Mert azért a 6 hétben nem szeretnék személyesen intézkedni, biztos nagyon gyenge leszek és itt lesz a pici baba is.
nekem a munkahelyen intézte a könyvelő (egy közepes kft-ben dolgozom)
amúgy meg a MÁK (magyar államkincstár) oldaláról ki lehet nyomtatni a doksikat, és hát ha előre kitöltöd amit tudsz (pl. a taj számát a gyereknek szülés után 1 héttel tudod majd csak!) akkor majd a párod elviszi, intézi neked.
naná, hogy nem neked kell ezt intézned! 6 hétig nem sok kedved és bátorságot lesz otthonról kimozdulni!
jó babázást, könnyű szülést, sok boldogságot! :)
Amit kellett a munkahelyemre vitte, amit meg ma MÁK-ba, azt oda vitte a férjem. Szépen mindent elintézett munka előtt. Én se mentem volna sehová.
Az meg hogy gyenge leszel, az lutri. A naggyal megszenvedtem, a kicsi 12 napos volt, mikor az orvosom azt mondta, h ha nem látja hogy nála szülök, nem is hiszi el. Én is úgy éreztem magam. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!