3 gyermekre milyen támogatásokat kapok? 2010 februárban születik a harmadik baba.
köszönöm.
csp?
adójóváirás?
stb?
kedvezmények?köszönöm
Ez engem is érdekelne, én is akkor fogom szülni a harmadik babát.
Ami biztos: ingyenes tankönyv a nagyobbaknak ( persze önkormányzata válogatja), talán ha jól emlékszem ebéd támogatás.
Nekem kiemelt csp jár, azt kellene még pl megtudnom, hogy lehet e ezt még tovább emelni?
Bocsi,hogy én is belekérdeztem!
Én is februárra várom a 3. babámat. Állítólag van családi adókedvezmény, és itt a 4.kerületben az önkormányzat 50%-ra csökkenti az ovodai és iskolai ebédbefizetés összegét.
Késöbb megpróbálok érdeklődni a védőnőnél vagy a hivatalban a támogatásokról. Ha ti megtudtok valamit légyszi írjátok meg itt! Köszi! És jó babavárást nektek!
11.12-es válaszolónak:
Én az első válaszoló vagyok, pont arra gondoltam amit írtál. Milyen kicsi a világ:))
Mi Dunakeszin lakunk, egy éve költöztünk ide a 4. kerületből. A nagylányunk maradt a kerületi suliban.:)Ezek szerint az ebéd 50%-os lesz, Te ezt már tudod!
Majd érdeklődöm én is, ha van valami infó, akkor megírom!
Az 51%-kal mérsékelt étkezés, és az ingyen tankönyv nem önkormányzatfüggő, hanem törvény mindenhol Magarországon.
38 hetes kismama, aki tankönyvfelelős volt az iskolában ahol tanított:)
11:12-es vagyok. Tényleg kicsi a világ 11:47-es!
16:25-ösnek köszönjük az infót! Jó tudni hogy ezekhez a kedvezményekhez bárhol hozzájuthatnak a nagycsaládosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!