11/16 anonim válasza:
Akkor értelmezd a kérdést, 8-as!
Gyed-gyesből vonhatnak le hitelt? Nem letiltást kérdezett a Kérdező, vagy ha végrehajtónál van a hitele, akkor kérdezze meg úgy, de én úgy értelmeztem, hogy törlesztőrészletet vonhatnak-e le.
12/16 anonim válasza:
Azt csak akkor vonják, ha ugyanannál a banknál van a hitele, hitelkártya tartozása, mint ahol a számlája
13/16 anonim válasza:
Látom 8-as szeretsz kötözködni, te dolgod, jó igen, kapsz bírósági határozatot, de szerintem itt akkor is törlesztőrészletre gondolt a Kérdező.
14/16 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, csak volt egypár ilyen ügyem, mivel a férjem lelépett és rám hagyta a rengeteg tartozást, amit nekem kellett kifizetni, amiből hála istennek már csak egy van
15/16 anonim válasza:
Akkor lenne egy kérdésem:
Én jövő februártól tgyást fogok kapni, ha nyitok pl. az Unicreditnél egy folyószámlát és oda utaltatom, akkor ugye az OTP nem tudja vonni a hiteleimet. De, akkor felmondja a hitelt, jön a végrehajtó és ha visszamentem gyed után dolgozni, akkor vonják a fizum 33%-át! Hát, ez sem lenne jó megoldás szerintem. Inkább fizetem tovább rendesen és jó adózó maradok:)
16/16 anonim válasza:
A törlesztőrészletet simán leveheti a bank a számlára érkező pénzből, nem köteles vizsgálni, hogy honnan ered. A levonás (vagyis a végrehajtás munkabérre, és egyéb járandóságra) teljesen más. Azt valóban nem lehet gyedből, gyesből, táppénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!