Kaphatok hitelt gyed alatt?
Figyelt kérdés
most kezdtem el a gyedet most hat hónapos a babám. kaphatok így hitelt, vagy ilyenkor nem engedik? köszönöm2013. jan. 24. 12:31
2/9 anonim válasza:
A gyed nem számít keresetnek, így nem kaphatsz sajnos.
3/9 anonim válasza:
2011-ben még kaptam hitelkártyát gyedre, de tavaly azt mondták a bankban, hogy 2012. jan.1-től gyedre se lehet hitelt adni és kezes se lehetsz.
4/9 anonim válasza:
Én 2012 decemberében érdeklődtem,mert folyószámlahitelt szeretnék majd, fel is vették összes adatom,munkahely,mennyit szeretnék stb,gyed nem kizáró ok,lehet felvenni,én azért várok vele,mert nincs telefonszám nevemen,sem vezetékes,így nem tudják elindítani (BB)
5/9 anonim válasza:
Attól függ milyen hitelt. Hitelkártyát lehet, hogy igen, de pl 2 éve nekem áruhitelt sem adtak volna. Lakáshitelt meg tuti nem kapsz gyedre.
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Én kezes lettem volna tavaly egy lakáshitelnél, vagyis a párom vette volna fel, de ugye én lettem volna a kezes. Mondták, hogy nem lehetek kezes se, ha gyeden vagyok.
Munkahelyemen (hipermarket) kérdeztem a hitelosztályon, tudok-e áruhitelt felvenni, mondták, hogy nem és ha visszamegyek dolgozni, akkor el kell telnie 3 hónapnak, ha áruhitelt szeretnék.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és akkor gondolom (mert h az is hitel) ilyen gyors kölcsönt sem vehetek fel amiket reklámoznak?
2013. jan. 25. 09:18
8/9 anonim válasza:
Hát, ha a providentre gondolsz, ők lehet adnak hitelt, boldog-boldogtalannak is adnak, csak fizessék vissza, a kb. 45%-os THM-el. Jól gondold meg. Felveszel 200 ezret, visszafizetsz 400 ezret és ne feledd, hogy náluk hetente kell fizetni.
Ha Cofidisre gondoltál, ők biztos nem adnak gyedre hitelt.
9/9 anonim válasza:
Ha munkabérként érkezik a számládra a GYED összege, akkor mindent kaphatsz a GYED összegétől függően. Nekünk szerencsénk volt, én munkabérként kaptam, így tudtunk felvenni lakáshitelt. Ha gyedként szerepel, akkor lakáshitelt szinte biztos nem kaphatsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!