Abban az esetben ha több éve az OTP-nél a C hitelemet átadták az adósságkezelőnek, amit akkor részletfizetésre teljesítettem soha többé nem kaphatok hitelt az OTP-nél?
Úgy emlékszem,hogy nagyon hamar átadták a C hitelt az adósságkezelőnek nem is értettem,hogy miért nem jött előtte valamilyen figyelmeztetés,felszólítás ,mert alig maradtam el vele,majd az adósságkezelőnél rendesek voltak és részletre fizethettem,persze jócskán rátettek még a hitel összegére .
Azóta is OTP-s vagyok,elég jó keresettel és havonta kétféle csoportos beszedési megbízást is rendszeresen az OTP-s számláról teljesítek.
OTP direkt telefonos ügyintézőn keresztül próbáltam érdeklődni,hogy kaphatok e folyószámlahitelt,majd jött a levél,hogy menjek be a bankfiókba és mutassak igazolást arról,hogy rég rendeztem az adósságkezelővel a C hitelemet,az igazolás szerint 2009 februárjában járt le.
Most van elbírálás alatt...jól sejtem,hogy örökre leírtam magam az OTP-nél ?
Megnéztek mindenféle országos listákon,hogy nem vagyok e rajta mint rossz ügyfél,szerencsére nem szerepelek ilyenen,a havi jövedelmemet tudják,mert az OTP-s számlámra érkezik sok év óta.
Már bent is voltam megigényelni és vittem az igazolást,hogy 2009 februárjában lejárt a C hitelem amit átadtak az adósságkezelőnek.
A hitelinformációs rendszer szerint A Cetelem értékelésében jó ügyfél vagyok :-) ,lekérdeztek rólam mindent és azt ígérték,hogy értesítenek majd ,negatív értelemben nem találtak rólam semmit.
Kíváncsi leszek...ha nem kapom meg akkor sincs gond,csak biztonsági okokból szeretném,hogy rendelkezésre álljon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!