Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mikor kapom az első GYED-emet...

Mikor kapom az első GYED-emet meg?

Figyelt kérdés
Ma érkezett meg 4-ei dátummal jóváhagyott kérelmem a GYED-re, hogy jún. 10-étől már arra vagyok jogosult. Szóval már legalább papír van róla, de pénzt mikor látok? Május 16-án adtam postára a kérelmemet, szóval szerintem simán időben.
2013. júl. 11. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
HÁt előfordulhat, hogy csak augusztusban :( Van olyan oep, ahonnan indítanak hóközi utalást, de az általános az, hogy nem. Ha már elindították az utalásokat, és te nem estél bele, akkor sajna annak is megvan az esélye, hogy csak az augusztusival kapod a pénzt. Reméljük nem így lesz, de azért erre is készülj, nehogy kellemetlen meglepetés érjen :(
2013. júl. 11. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, végül 12-én megkaptam.
2013. júl. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!