Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Első babámat várom, de nem...

Első babámat várom, de nem tudom hogy alkotmányi jogomnál fogva mi az ami megillet minket?

Figyelt kérdés

Bejelentett munkàm van màr 2 ève(8 òràban). A szülèsi szabadsàgot mondtàk most nekem, a szülès elötti 28 nappal, ugyanis mèg dolgozom, ès nem mentem betegàllomànyba! mi az ami megillett minket a csalàdin, az anyasàgin kívűl. Mi az a gyermekgondozàsi dìj? Amùgy Bp. lakom ès ha valaki tudna segìteni abban is hogy mit hogyan tudnèk elintèzni, azt megköszönnèm!

Az apuka csak apasàgi nyilatkozatot tett, de hivatalosan egyedül nevelnèm!

A vàlaszokat köszönöm

35 hetes km

2013. jún. 22. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nem egészen 30 másodperces google keresés...

2013. jún. 22. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Még 20 másodperc a google csodából...

2013. jún. 22. 23:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Tehát ezzel azt akartad mondani hogy a szülési szabadság után a gyedet kapom még a 2 szülinapjáig utána a gyest! Köszi
2013. jún. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!