Megvan még a családi, vagy elköltöttétek már?
arra nem gondolsz 14-es, hogy valakinek 2 gyerek után jött a 3.baba így nem volt munkaviszonya, és most csak a gyes jár neki?
a férjemnek pedig nincs rendes munkája, pedig diplomás, csak most támogatott tanfolyamot végez, havi 54ezret kap mellette.
Akkor minek vállal 3. babát,ha még 2-vel is nehézkes!??
Ennyi pénzre 3 gyereket vállalni??Az nem normális!!
Nem vagyok csőlátó,és rosszindulatú,csak nem értem,hogy lehet így élni,hogy valaki minden hónap végén a csp.-re vagy a gyes-re vár.Én biztos,hogy nem vállaltam volna így gyermeket.Tudatosan készültünk a gyermekvállalásra.
Férjemnek biztos munkahelye,és jó fizetése van.
Nekem is jó a munkahelyem,szép fizetéssel.Onnan jöttem el szülni,hogy kapjak majd TGYÁS-t,és GYED-et.
A TGYÁS-om,havi 130 000 Ft volt,a GYED-em most 115 000 ft.
Jön hozzá még a férjem 300 000 ft-os fizetése.
Úgy gondolom,hogy mindenki megteheti hogy tanul,és jó szakmát szerez,jó állással!
Nem hiszem,hogy ez elítélendő.
Bocsánat a nyers stilusomért.Csak annyian írják,hogy erre várnak minden hónap elején,és hogy már 2 nap után nincs is.
Ez bosszant föl,hogy hát miért sopánkodnak,hisz maguk tehetnek erről,hogy csak ennyi van!!
Mi tehetünk arról, hogy 2008-ban beütött a válság????
Addig aránylag jól éltünk, de utána...
Hogy duplájára emelkedtek a hitelek törlesztőrészletei????
Örülj, hogy a férjed jól keres, de ne hangoztasd, mert veletek is bármi megtörténhet, betegség, állás elvesztése, bármi...
Irigylem, aki tudatosan készül a gyerekvállalásra és mindent precízen megtervez.
Mi a szívünkre hallgattunk, nem az eszünkre.
Na,ez a másik,a hitel!Nekünk nincs semmilyen hitelünk.
Épp eszű ember nem vesz fel hitelt,mert ahogy te is írod,bármi történhet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!