Táppénz kérdés?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, kb. mennyi tp-t kapok, és mennyi ideig? Érdemes előbb felvenni a tgyást?
A fizetésem 2012-ben bruttó 230, idén bruttó 260e HUF, és 3,5 éve dolgozom egy helyen, előtte munkanélküli volt, tehát akkor is biztosított voltam, 2 hónapig, előtte meg másik munkahely, ca. 7 éve biztosított vagyok megszakítás nélkül. Ezek alapján, kaphatom a tp-t 4 hónapig? Vagy jobb, ha előbb felveszem a tgyást. Úgy tudom, lehet ilyet. Persze beszélek a könyvelővel/bérszámfejtővel is még:)
Az adókedvezmény jár tp alatt?
2013. máj. 17. 12:25
11/12 anonim válasza:
6ev megszakitas nelkuli munkaviszony, es kiszamoltam tavaly 300.e volt az atlag bruttom! Azt hiszem kedden megyek a tb-hez utana jarok, nem tetszik ez nekem. A munkaltatom kifizeto hely, ok szamfejtik, de hat ez sovany. Elso honapban belenyugodtam, mert a tp-es papirt ket hetente kapjuk es csak azt szamoljak el, amit mar leadtal... A berpapirbol nem ertettem semmit, mert iden osszekutyultak ezzel az oras rendszerrel... De kov honapra mar ki kell egyenlitodjon ez a kethetenkenti dolog, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!