Így dolgozhatnék gyed/gyes mellett?
Figyelt kérdés
Saját vállalkozásom van, ami annyit takar, hogy saját készítésű termékeket árulok, melyeket itthon készítek el (és itthon is értékesítem)
Ezt a tevékenységemet szüneteltetnem kell ha gyesre megyek?
2013. febr. 17. 00:30
21/22 anonim válasza:
Én adószámot váltottam ki vállalkozói helyett,ez nem befolyásolja a gyest,és be se kellett jelentenem az államkincstár felé. Én bementem előzetesen megkérdezni,de emailba is válaszolnak nagyon hamar. Írj nekik bátran. :-)
22/22 A kérdező kommentje:
Ááá, jajj de jó! Nekem is csak adószámom van, szóval nem vállalkozóim! Akkor ezek szerint csinálhatom a baba mellet!! :) Jajj de jó. Elnézést, lehet én írtam le rosszul valami a kérdésemben, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy a végére csak kiderültek a dolgok! :)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)
2013. febr. 18. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!