Anyukák! Valaki segítene GYED utáni szabadság kiszámításában? . és még egy kérdés lent.
Illetve abban is kérném a segítséget, hogy a munkáltatónál ki hogy jelezte mikor kíván munkába állni. Azt tudom, hogy írásban kell, de van erre valami formátum?
A szabihoz az adatok: idén 41 éves leszek. A nagyobbik fiam 2008. július 31-én született, szülés előtt az összes szabadságomat kivettem, tehát arra az évre nem jár semmi. Gyest nem vettem rá igénybe mert újra terhes lettem. Tgyáson voltam a 2. szülinapja után szülésig.
A kicsi 2010. aug. 20-án született. Most sem megyek Gyesre, aug 21-től szeretnék valamennyi szabadságot kivenni és utána munkába állni.
Ja és a gyerekek utáni pótszabadságot az édesapjuk vette igénybe, ha jól tudom ebben az évben nekem is jár?
Tehát megköszönném, ha valaki ki tudná számolni melyik évre mennyi szabadság jár.
2008-ra nem jár.
Marad: 2009 egész évre, és 2010-ben január 15-ig, augusztus 1-től végig.
2011-ben végig
2012-ben január 16-ig.
2012-től még jár neked a plusz 4 nap.
2008-2009-ben 26 napod volt, 2010-2011-ben 27, és idéntől, ha betöltöd, már 28 lesz, de ez a felhalmozott szabit nem érinti.
Ez alapján:
2009-ben 26 nap
2010-ben 12 nap
2011-ben 27 nap
2012-ben 1 nap+4 nap.
Összesen ez 70 nap felhalmozott (14 hét), és 10 időarányosan, 2012-re járó nap (2 hét).
A munkába visszaállásra nincsen formanyomtatvány, írj egy levelet, hogy
TIsztelt Cím!
A zx nevű, ekkor és ekkor született gyermekem után igénybe vett fizetési szabadság augusztus 20-án lejár. Kérem, hogy a felhalmozott szabadságaim mértékéről, és a munkábaállás tényleges időpontjáról tájékoztatni szíveskedjenek.
Tisztelettel: xy
Ha szeretnél részmunkaidőt, írd be a levélbe, hogy kéred 6 órás részmunkaidő lehetővé tételét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!