Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Anyukák! Valaki segítene GYED...

Anyukák! Valaki segítene GYED utáni szabadság kiszámításában? . és még egy kérdés lent.

Figyelt kérdés

Illetve abban is kérném a segítséget, hogy a munkáltatónál ki hogy jelezte mikor kíván munkába állni. Azt tudom, hogy írásban kell, de van erre valami formátum?

A szabihoz az adatok: idén 41 éves leszek. A nagyobbik fiam 2008. július 31-én született, szülés előtt az összes szabadságomat kivettem, tehát arra az évre nem jár semmi. Gyest nem vettem rá igénybe mert újra terhes lettem. Tgyáson voltam a 2. szülinapja után szülésig.

A kicsi 2010. aug. 20-án született. Most sem megyek Gyesre, aug 21-től szeretnék valamennyi szabadságot kivenni és utána munkába állni.

Ja és a gyerekek utáni pótszabadságot az édesapjuk vette igénybe, ha jól tudom ebben az évben nekem is jár?

Tehát megköszönném, ha valaki ki tudná számolni melyik évre mennyi szabadság jár.

2012. jún. 20. 07:53
 1/2 anonim ***** válasza:

2008-ra nem jár.

Marad: 2009 egész évre, és 2010-ben január 15-ig, augusztus 1-től végig.

2011-ben végig

2012-ben január 16-ig.

2012-től még jár neked a plusz 4 nap.

2008-2009-ben 26 napod volt, 2010-2011-ben 27, és idéntől, ha betöltöd, már 28 lesz, de ez a felhalmozott szabit nem érinti.

Ez alapján:

2009-ben 26 nap

2010-ben 12 nap

2011-ben 27 nap

2012-ben 1 nap+4 nap.

Összesen ez 70 nap felhalmozott (14 hét), és 10 időarányosan, 2012-re járó nap (2 hét).

A munkába visszaállásra nincsen formanyomtatvány, írj egy levelet, hogy

TIsztelt Cím!

A zx nevű, ekkor és ekkor született gyermekem után igénybe vett fizetési szabadság augusztus 20-án lejár. Kérem, hogy a felhalmozott szabadságaim mértékéről, és a munkábaállás tényleges időpontjáról tájékoztatni szíveskedjenek.

Tisztelettel: xy

Ha szeretnél részmunkaidőt, írd be a levélbe, hogy kéred 6 órás részmunkaidő lehetővé tételét.

2012. jún. 20. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm!!! Igazán profi választ kaptam :)
2012. jún. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!