CSED GYED igénylés?

Figyelt kérdés

Munkáltatóm kiküldte a CSED GYED igénylő papírt amit kitöltve vissza is küldtem. Viszont szoba jött hogy a párom venné igénybe a GYED EXTRÁT. Ilyen esetben van még mód a módosításra?

Persze hívom majd a munkáltatómat is de addig is szeretnék érdeklődni.

ma 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha lejár a csed (168 nap), akkor tudod lemondani a gyedet egy kérelemmel, amit a munkáltatódnak kell küldeni. Utána tudja a párod igényelni a saját munkahelyén. Ha lemondod a gyedet, az eü. szolg. díjat (tb-t) fizetned kell magad után.
ma 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Munkaügyes vagyok, pont 2 hete volt ilyen esetem.

Egybe igényelte meg munkáltatón a csed-gyedet. Majd a csed lejárta elött 2 héttel kitalálta, hogy nem akarja mégsem, apuka veszi igénybe.

Nem a munkáltatónak kell intézni. Anyukának kell ügyfélkapun/emailben/kormányablakban lemondania.

ma 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

#2 Attól függ ki a kifizetőhely.

De amúgy egyszerű a megoldás, az államkincstár honlapján fent van a sima csak csed igénylő, nyomtasd ki, töltsd ki és küldd vissza azt a munkáltatódnak.

ma 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Ha anyuka nem mondja le, akkor sincs semmi. Csak akkor nem sommás eljárás, hanem teljes eljárás keretében lesz határozat. Ellenérdekű fel jelentkezése miatt az oep nyilatkoztatja az anyát.
ma 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!