Ha február 17 a gyermek születésének várható dátuma,akkor jó úgy ha lezáratom a táppénzt január 21-én?És 22-től igényelném a csedet?
Figyelt kérdés
jan. 19. 13:39
1/5 anonim válasza:
28 nappal előbb igényelheted legkorábban, ez január 20, így igen, 22-től is lehet.
2/5 anonim válasza:
Én nem zárattam le. A szülés napjától kértem a csedet, férjem me belment a tp papírért szülés után.
Vagy miért szeretnéd lezáratni?
3/5 A kérdező kommentje:
Azért mert szülés előtt szeretném megigényelni és táppénzen lévő kismama nem jogosult a csedre.
jan. 19. 21:46
4/5 anonim válasza:
Szerintem a 2es úgy érti, hogy miért ilyen hamar záratod? Amúgy ha gyeded magasabb, mint a táppénz akkor érdemes sokkal előrébb záratni. Ha nem, vagy ugyanannyi, akkor viszont jobb minél közelebb a szüléshez. Lehet a szülés napjától is igényelni de akkor tényleg macerásabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Jövő héttől be kell feküdnöm a kórházba,aztán 38-39 héten indítani akarnak bizonyos okok miatt,és igen nem akarom a szülés utáni macerás igénylést,és azért szeretném a "héten"lerendezni ezeket a dolgokat.Csak ennyi az oka.
jan. 20. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!