Kirúghatnak a munkahelyről ha még nem jelentettem be a terhességem? Tehát ha utólag jelentem be az számít?
Figyelt kérdés
dec. 15. 21:12
1/5 anonim válasza:
Nem, úgy is védett vagy, ha nem tudatod velük.
2/5 anonim válasza:
Tudtommal ha nem tudnak róla, akkor nem számít.
3/5 anonim válasza:
Legkésőbb akkor kell tudatni, amikor ki akarnak rúgni.
(Szóval olyat nem lehet, hogy kirúgtak, megszűnt a munkaviszonyod aztán 2 hónap múlva eszedbe jut, hogy ja terhes voltam.)
4/5 anonim válasza:
Nyilván én is úgy értettem, hogy akkor védett, ha a kirúgása híre hallatán közli, hogy de bocsi, terhes vagyok. Nem ír alá semmit, nem szerel le. Nem ideértve azt, ha fegyelmi okból válnának meg tőle.
#1 voltam
5/5 anonim válasza:
Munkahelye válogatja, vannak ahol magzatkárosító anyagokkal dolgoznak,vannak nem terhesek részére való munkahelyek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!