Lombik program és a munkahely! Sziasztok! Ha eddig titkoltam a munkahelyemen hogy lombik programozunk és közben kiderült. Ha utólag bejelenteném a munkáltatómnak vonatkozna e rám a fél éves törvényi védelem?
Most azonnal küldj e.mailt, s ajánlott levelet, vagy a parod vigyen vbe levelet, amit pecsételtessen le...ha azelőtt tájékoztatod hivatalosan őket, hogy esetleg elbocsátanának, vagy azt közölnék, előnyben vagy...
Hogy lehet ilyen pletykás valaki....
Itt a példa, hogy soha, senkinek , ha abból hátrányod lehet, hogy kikotyonak valamit
Köszönöm válaszodat. Az intézettől sajnos még nincs igazolásom, hogy lombik programban veszek részt. Igaz, lehet hogy ez nem is kell hozzá.
Sajnos abban az egy személyben megbíztam. Hiba volt!
Azt nem értem, hogy miért nincs az intézettől papírod, hogy lombikozol. Én leszíváskor és beültetéskor is kaptam egy orvosi értesítést, amiben szerepelt, hogy mi történt velem, és ezzel a papírral kellett a háziorvosnál jelentkeznem, ha táppénzre akartam menni. Meg hát ugye előfordulhat, hogy rosszul leszel, és akkor az ügyeletre is ezzel a papírral kell menni. Tényleg nem kaptál?
Én már régóta veszek részt reprodukciós programban, már több mint két éve. Amikor belekezdtünk, akkor szóltam a főnökömnek, hogy sajna ez a helyzet. Elfogadta (mit tehetne mást). Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha előbb értesíted őket a lombikról, mint ők téged a felmondásról, akkor Te nyertél.
A nők hülyék. Bár nyilván ezt nőként nehéz észrevenni. Sose pofázz ki fontosat senkinek.
Amúgy amennyiben előbb mondod el nekik, mint kidobnának, úgy védve vagy, mint egy előttem szóló mondta. CSAKHOGY, te még nem vagy terhes! És emiatt szerintem inkább arról beszélj a főnököddel, hogy ebben részt veszel. Ha ezt már tudja, talán akkor is védve vagy. Munkaügyi hivatalban vagy munkaerő védelemmel foglalkozó cég, esetleg kölcsönző cég biztos szívesen felvilágosít.
Utolsó...a témában nem vagy otthon akkor ne válaszolj...
Neked tájékoztatásul, aki lombikprogramban vesz részt és bejelenti ugyanannyira védett, mint az aki már várandós...
Elnézést kerdező az off miatt
Igen, nyilvánvaló, hogy hülye voltam, de valakinek falaznia kellett, amíg távol voltam az irodától, még ha az csak 1-2 óra távollétet jelentett is.
Olyan papírom természetesen van, amit leszíváskor és beültetéskor kaptam, csak azt nem tudtam, hogy azzal elég igazolnom.
A háziorvos anélkül is állományba vett, mert ő tud róla, hogy lombikozunk. Ők adták be az injekciókat az első időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!