Apa otthon tud maradni?
Barátnőm nem sokára szülni fog. Azonban szülés után nem sokára lesz is egy igen komoly műtéte és így jó sokáig nem fogja tudni ellátni a kicsit. Apuka dolgozik. Nem tudom, hogy esteleg van erre megoldás, hogy legalább 3 hónapot otthon maradhasson segíteni?
Én is megyek amikor tudok de nekem is itt vannak a gyerkőcök így fixen nem tudok mellette maradni.
10!
Legalább hülyeséget ne írj.
Csedre apa nem mehet. Max ha anya meghal a szülésnél.
10: Apa akkor mehet CSED-re, ha anyuka elhalálozik vagy lemond a gyermekről. Ha nem értesz hozzá, legalább ne ossz rossz tanácsokat.
A kérdezőnek: legoptimálisabb helyzet az lenne, ha halasztható lenne a műtét. Apa maximum fizetés nélkülin lehet otthon, de ugye akkor pénzt nem fog kapni. Megoldás lehet, ha fizetnek egy bébiszittert, aki segít amikor apuka nincs otthon. Zsebbe nyúlós, de más opció nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!