Apa otthon tud maradni?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem sokára szülni fog. Azonban szülés után nem sokára lesz is egy igen komoly műtéte és így jó sokáig nem fogja tudni ellátni a kicsit. Apuka dolgozik. Nem tudom, hogy esteleg van erre megoldás, hogy legalább 3 hónapot otthon maradhasson segíteni?

Én is megyek amikor tudok de nekem is itt vannak a gyerkőcök így fixen nem tudok mellette maradni.

szept. 12. 17:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem írni, hogy sajnos más segítség nincs. Szülők egyik oldalról sem tudnak segíteni.
szept. 12. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Apa is ugyanúgy otthon maradhat.
szept. 12. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
fizetetlen szabin maradhat
szept. 12. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fizetetlen szabin, ha a cég elengedi.

Csedre nem mehet. A gyápra szintén nem.

Max ha jó a háziorvosa, az ki tudja írni kis időre. De nem 3hónapra.

szept. 12. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Milyen műtét után nem tudja 3 hónapig ellátni a gyerekét? Nem kötekedésből, tényleg komolyan nem tudom elképzelni mennyire komoly műtét lehet ez...
szept. 12. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
5ös, nekem gerincműtétem volt, 3 hónapig nem emelhettem 3 kilónál nehezebbet. és azért egy baba elég hamar nehezebb lesz mint 3 kiló, és sokat kell dajkálni.
szept. 12. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6

Köszi, nem gondoltam hogy ilyen sokáig nem lehet azután sem

szept. 12. 18:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen sajnos gerinc műtét lesz és úgy tűnik hogy nagy baba lesz nekik.
szept. 12. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 A cégnek nincs mérlegelési lehetősége, 3 év alatti gyerek gondozása céljából kötelező elengednie fizetés nélküli szabadságra, az más kérdés, hogy fizetnie kell maga után a tb-t, megszakad a biztosítási jogviszonya és az anya csed-jéből megélnek-e (Már ha anyuka jogosult csed-re)
szept. 12. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Anyuka menjen táppenzre a munkahelyén és apuka mehet csedre.
szept. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!