Mikor érdemes szólnom, hogy nem megyek vissza a munkahelyemre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A munkahelyem eddig nem jelzett vissza a kisfiam pedig október 23.-án tölti a kettőt. Lassan elkezdek munkát keresni, mert csak novemberben tud bölcsiben kezdeni. A kérdésemhez még az lenne, hogy egyáltalán nekem lenne kötelességem szólni? Arra gondoltam, ha nem hívnak akkor legkésőbb szeptember vége-október elején én fogom őket keresni és megmondani nekik. Plusz kérdésem, még az lenne, hogy ilyenkor még védett vagyok ugye? Ergo nem “rúghatnak” ki.
Nézzétek el, hogy tudatlan vagyok, de nem tudom kitől megkérdezni és a csoportban ahol megkérdezhetném kikapcsolták a névtelen funkciót ott pedig több munkatársam is van akinek nem kötném még ezt az orrára.
Köszönöm a válaszokat!
aug. 25. 12:03
11/11 A kérdező kommentje:
10-es Köszönöm szépen! Akkor mindenképp, így teszek és csak a HR-el kommunikálok valamint erre figyelni fogok!
aug. 26. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!