Az a kérdésem hogy nekem a 365 biztosított napom három féle munkahelytől származik Az problémat jelent? Hogy nem 1 cégnéln voltam biztositva?
Figyelt kérdés
aug. 9. 12:06
1/9 anonim válasza:
Nem baj, ha folyamatos volt a biztosítási jogviszony.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem hiszem hogy folyamatos volt mert tavaly volt hat hónapom utána kimentem öt hónapra Hollandiába dolgozni aztán
visszajöttem 2024 januárjában
Februárban elálltam dolgozni májusig
Utánna most junius 26-án lett ujra munkahelyem
aug. 9. 12:14
3/9 anonim válasza:
Az nem okozna gondot, hogy 3 munkahelyről van, de az igen, hogy megszakításokkal.
4/9 anonim válasza:
Nem kell folyamatosnak lennie. A szülést megelőző 2 évben kell összesen 365 napnak meglennie, ennyi a feltétel.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Tehát ha 2025 re tervezem a babat
Akkor a 23-24es évet fogjak beleszámitani?
aug. 9. 12:49
6/9 anonim válasza:
Amikor szülsz, onnan számítva 2 évet. Ha 2025 októberben, akkor 2023 októbertől. De ha most dolgozol és még terhes sem vagy (és innen mész szülni), akkor valójában nincs is miről beszélni.
7/9 anonim válasza:
Ha még nem is vagy terhes nincs gond. Az a 9 hónap is beleszámít majd amíg várandós vagy. Szülésig kell meglegyenek a napok (+szülés napján legyen fennálló jogviszony)
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek
aug. 9. 12:59
9/9 anonim válasza:
Kérdező, akár úgy is meglehet a 365 nap, hogy egy biztosított, egy nem és ezt váltogatod két évig :)
Nem kell se megszakítás nélkülinek (1 nap), se folyamatosnak (30 nap szünet) lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!