Ilyen esetben véd engem valami?
Átmentem egy nagy multihoz szülés előtt terhesen (ők is tudták, hogy terhes vagyok), mert volt egy nagyon jó pozíció, amiben aránylag kevés munkával sokat lehetett volna fejlődni, home-office heti 4x. Oké kevesebb fizu volt, buktam a csed nagy részét, de úgy voltam vele, hogy megéri. Nyolc hónap után akartam újrakezdeni dolgozni, ezt kommunikáltam is a főnökömmel a felvételnél.
Erre amikor a baba 3(!) hónapos korában írtam, hogy beszéljünk róla, hogy mikor megyek vissza, kiderült, hogy felvettek valaki mást. Először azt mondták, hogy nem gond, mire megyek vissza úgyis lesz hely, de most úgy néz ki nem. Helyette egy másik poziba tudnak visszarakni, amiért tuti nem váltottam volna (a fizetést megkapom meg a végzettségemnek megfelel). Ilyet lehet csinálni? Annyira szomorú vagyok, leszerveztük a bébiszittert, úgy alakítottunk mindent és most ez történt.
Igaziból nem is tudom mi a kérdés, csak nagyon szomorúan érzem magam (ráadásul senkinek nem tudom elmesélni, mert épp nagyobb tragédiák vannak a családban).
#9 De amúgy ez lesz, maradok otthon, csak ugye azt mondták, hogy várnak vissza és megtartják a pozíciót.
Mi meg úgy készültünk. Kerestünk bébiszittert, már eddig is nagyon sok pénz ment el rá, (fél havi kötbér 3000 forintos óradíjjal + összeszokás) erre akkor kereshetek újat, mert nem fog arra várni, hogy majd valamikor talán lesz munkája. Ezen kívül annyit szenvedtem azzal, hogy elég lefejt tejünk legyen meg a babánál kiváltsunk két étkezést, hogy csak ebédszünetben kelljen szoptatnom (meg reggel-este).
A másik, hogy amúgy több rokonom rákos. Ezen felül tesóm kb. egy hónapja volt kórházban, egy másik rokonomat hétfőn műtik, jó lett volna nem itthon lenni és ezeken rágódni.
Én a helyedben mennék vissza a felajánlott pozícióra. Ugyanis ott leszel szem előtt, akármikor megüresedhet a vágyott hely.
Főleg a leírtak fényében, még terápiával is felér a munka! Még ha nem is az áhított.
#12 Szerintem várok, ez azért egy nagy cég (a világ egyik legnagyobb cége), csak lesz valami előbb-utóbb. Ezért is zavar, mert nekik kb. semmiből nem állt volna fenntartani a helyemet.
A szűk csapatom, akikkel egy főnök alá tartozunk, kb. 40 fő és mind ugyanabban a pozícióban dolgozunk.
A részlegünk meg kb. 500 fő. És akkor még van a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!