Beleszámít majd a GYES/GYED/CSED stb.-be hogy mennyi ideig dolgozom terhesen?
Ugyan. Semmi bajod nem lesz. Mit húzod fel magad fszságokon. Én intenzív osztályon dolgoztam mind a kettővel - Veszélyeztetett voltam, de engedett dolgozni az orvos. Azt mondta szóljak amikor nem bírom és tp-re vesz. Szerinted az mennyire volt stresszes? Betegemelgetés stb ott is van, én sem ugraszthattam mindig valakit segíteni. Amikor már "terhes" volt a terhességem, akkor mentem tp-re.
Megmondhatod nyugodtan hogy álljanak be kasszázni míg odaérsz, van szád hát ki kell nyitni.
2 egészséges kisfiam van. Amíg rendben vannak a vizsgálatok, UH, szépen fejlődik a baba addig nincs baj. Még nagyon az elején vagy, mégcsak nem is hátráltat derékfájás meg ilyesmi. Manapság nagyon divat lett hogy ha másfelől fúj a szél már rögtön veszélyeztetett terhességgel otthon kell maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!