Gyed igenyles kulfoldi munka utan ?
Sziasztok!
Nem találtam erről semmit, próbáltam hívni az ügyfélszolgàlatot, de nem vették fel a telefont.
Hátha járt valaki így. Párom a gyermek születése előtt külföldön dolgozott. Nemetorszagban. Oda is fizette amit kellett.
Ha ő venné igénybe a Gyed- et, azt lehetséges vagy mindenképpen Magyarorszàgi biztositott ido kell hozza?
Ezt nem ertem, ha most szült akkor Csed , ha nem most szült akkor ugyan ugy mint a csedet.
De szerintem ha kint fizetett és kint volt munkaviszonya az itthon nem számít főleg ha a szülés pillanatában nem volt munkaviszonya, kint kellet volna megigényelnie a kinti munkája még aktiv ? Vagy munkanélküli ? Itthon van bejelentett munkája ? Ha itthon van és munkája sincs akkor maximum gyes jár neki, szerintem. Minden további hiteles információt az államkincstárnál tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!