Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyed és táppénz egyszerre?

Gyed és táppénz egyszerre?

Figyelt kérdés
Gyeden vagyok a kisbabámmal és ma reggel pozitívat teszteltem. Nem volt tervezett, csak elkapott minket a hév. Persze mindenképp szerettünk volna kistesót pár év múlva. Egy ismerősöm gyes alatt dolgozott és közben terhes lett, táppénzre ment. Ez gyed alatt is működhet? Illetve a munkahelyemen történt egy jelentős béremelés. Ha visszamegyek, új szerződésem lesz az emelt bérrel. A táppénzt már ez alapján kapnám, ha jár?
2023. jan. 9. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
De te nem dolgozol!!!! Kiveszel 1 nap szabot, aztán elmész táppénzre. Aztán! Hú, mennyit dolgoztál! Remélem ezt beszigorítják! Mi lenne veletek 10 évvel ezelőtt!! Remélem kapsz táppénzellenőrzést, tudod csavarogni sem lehet táppénz alatt!!
2023. jan. 9. 20:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csavarogni. Egyébként táppénz alatt is van kijárási idö.
2023. jan. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!