Gyed és táppénz egyszerre?
Figyelt kérdés
Gyeden vagyok a kisbabámmal és ma reggel pozitívat teszteltem. Nem volt tervezett, csak elkapott minket a hév. Persze mindenképp szerettünk volna kistesót pár év múlva. Egy ismerősöm gyes alatt dolgozott és közben terhes lett, táppénzre ment. Ez gyed alatt is működhet? Illetve a munkahelyemen történt egy jelentős béremelés. Ha visszamegyek, új szerződésem lesz az emelt bérrel. A táppénzt már ez alapján kapnám, ha jár?2023. jan. 9. 11:51
11/12 anonim válasza:
De te nem dolgozol!!!! Kiveszel 1 nap szabot, aztán elmész táppénzre. Aztán! Hú, mennyit dolgoztál! Remélem ezt beszigorítják! Mi lenne veletek 10 évvel ezelőtt!! Remélem kapsz táppénzellenőrzést, tudod csavarogni sem lehet táppénz alatt!!
12/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csavarogni. Egyébként táppénz alatt is van kijárási idö.
2023. jan. 9. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!