Határozott idejű szerződés, jogosult leszek a CSED-re?
Egy éve dolgozom, határozott idejű szerződéssel. Januárban le jár a szerződés, azonban csak áprilisban fogok szülni.
Nem tudom, hogy hosszabbítanak-e,vagy mást fognak felvenni, mert én babát várok?
A főnököm azt javasolta, hogy majd menjek januárban betegszabadságra. Miért? Így jobban jövök ki a helyzetből?
Így jogosult leszek igénybe venni a CSED-et?
Légyszi segítsetek, most meg ijedtem, hogy ettől a kis pénztől is el esünk.
Köszönöm
Te nem vagy normális...
Tudatosan terveztünk mindent előre, 23 évesen már saját házunk volt, mindent előre tervezünk ilyen fiatalon, te meg egy hiba miatt ide jössz nekem okoskodni? Csak mert nem tudtam, hogy a határozott ha megszűnik hamarabb, mint ahogy megszülnék, nem kapok semmit? Szerinted ennyiben kimerül egy felelősségteljes szülő kompetenciája? 26 évesen nekem nem ez lesz a legnagyobb gondom, de Te gondolkozz el magadon, mert írtóra nem vagyok olyan tökéletes mint amilyennek hiszed magad... 🤦
Itt vezeted le a feszültséget?
Legyen ennyi örömöd! 😏
Kérdésedre válaszolva, nem, nem kell egyből igényelni az álláskeresési járadékot, simán várhatsz vele pár hónapot.
Ha nem hosszabbítanak, akkor tégy úgy, ahogy előrébb már írtam, 38. hét körül igényeld.
Igazat adok a hozzászólóknak fiatalon is volt annyi eszem hogy a baba előtt utána néztem hogy mi jár vagy mi nem. Volt saját lakásom és megtakarításom de előre kell gondolkodni. Mi van ha apuka pár hónap múlva lelép/lebetegszik/meghal?
Egy gyerek mellett hosszú távon nem lehet gyesből és családi pótlékból megélni.
Nem mondod 🤦
Úr Isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!