Jól gondolom? Vagy hogy kellene?
Sziasztok,
GYESen vagyok, 3 évet idén ősszel tölti be a gyermekem.
Kistesóval várandós vagyok, szeretnék majd TPre menni, ha betölti a nagy a 3 évet.
Jól gondolom, hogyha bejelentem, hogy visszamegyek főállásba akkor a fizetéseket is muszáj megemelniük amennyivel emelkedett az otthon töltött 3 év alatt? és ha kiveszem a szabadságaimat, és pl 2-3 nap után elmegyek TP.re, akkor majd a CSED az új emelt bruttó 100%a lesz? És a TP is abból lesz kiszámolva?
Köszönöm szépen a válaszokat
10, most magadnak válaszoltál?
A fizetés nélküli szabadság 1 napos megszakítása elegendő hozzá, hogy újra aktív állományba kerüljön, ezáltal jogosult legyen a berendezésre és a kedvezményszabály figyelembevételél magasabb CSED-re.
Nem kell 30 napnyi szabadság, se tényleges munka.
A táppénz alatt végig az aktív napjai peregnek.
És ha csak nem szülés előtt kevesebb mint 30 nappal játssza meg, bőven eltelik annyi amennyit papolsz.
De egyébként nem kell annyi, mert ha nincs 30 nap, akkor a szerződés szerinti számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!