Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Táppénz utalást jól gondolom?

Táppénz utalást jól gondolom?

Figyelt kérdés
Szeptember 5-től veszelyeztetett terhes vagyok. Megkaptam a tp papìrt,hogy szeptember 5-től tappenzen vagyok ezt masnap be is vittem a munkahelyemre le is adtam. Az orvos azt mondta hogy minden hónap vègèn most szeptemberbe,oktober vegen ès igy tovabb menjek majd erte. De akkor ezt ugy szamfejtik hogy amit leadtam 5en az alapjan kapom oktoberben? Amit szeptember vegen ad azt o ugye nem zarja le csak folytatja nem?pl szept. 29 tp papir ès azt kapom majd novemberbe. Hiszen legkozelebb majd csak oktober vegen megyek majd. Jol gondolom? Amugy kozalkalmazott vagyok tb kifizetőhely a munkahelyem. 4 korul kapunk fizutm
2016. szept. 15. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Én havonta egyszer kapok tp. -es papírt. A kezdetén csak szóltam, de nem kaptam kézhez, csak az 1 hó elteltével egy törzs lapot, hozzá pedig az un. kutyanyelvet.

Kifizető hely a m.hely,fizetés napján utaltak.

2016. szept. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!