A munkahelyemen apr.1-tol megbeszéltük a főnökkel, hogy megszüntetjük a munkaszerződést, közben ma ( ápr. 04) megtudtam, hogy terhes vagyok. Még nem írtam alá a felmondást, mit tehetek? Nem vagyok köteles aláírni. Gondolom.
tévedés
ha már megvan a kijelentés 04.01. el akkor már tökmindegy h aláírod vagy sem...
ált a papirokat mindig később kapod meg
persze ne írd alá de ettől még nem vagy állományban
péntekkel ezt elintézték már ...
nincs felmobdas ha nincs ra ala irt nyilatkozat vagy munkaviszony megszuntetes, ha nincs alairt szerzodes!! ezt munkaugyeskent mondom. az hogy az ebedlobe megbeszeltek hogy kilep, nem tekintheto felmondasnak! ne ird ala, ha jo a viszony beszelj vele ertelmesen, mond el mi a helyzet, es ne a tappenzre menekulj (ha nem indokolt nem.is fogjak megadni) mondd el hogy még szamithatnak rad 8 honapig addig is keresel valakit a helyedre utana meg ugysem kerulsz nekik penzbe..
a munkaltato is ember, en 5 helyen dolgoztam, 5-bol 5-nel ezt siman meg lehetett volna.beszelni. persze nem tudom milyen a viszony de mivel kozos megegyezesrol beszelsz, az altalaban jo viszonyt takar
ez elég szemét húzás lenne tőled
munkáltatókánt tuti h megoldanám h kivágjalak ...
mivel kb átcseszed a fejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!