Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A munkahelyemen apr.1-tol...

A munkahelyemen apr.1-tol megbeszéltük a főnökkel, hogy megszüntetjük a munkaszerződést, közben ma ( ápr. 04) megtudtam, hogy terhes vagyok. Még nem írtam alá a felmondást, mit tehetek? Nem vagyok köteles aláírni. Gondolom.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
nem vagy. nem rúghat ki mostantól.
2016. ápr. 4. 19:23
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

tévedés

ha már megvan a kijelentés 04.01. el akkor már tökmindegy h aláírod vagy sem...

ált a papirokat mindig később kapod meg

persze ne írd alá de ettől még nem vagy állományban

péntekkel ezt elintézték már ...

2016. ápr. 4. 20:47
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
erre tudnal linkelni jogszabalyt?
2016. ápr. 4. 21:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem,közös megegyezéssel szűnt meg a munkaviszonyod.Ebben az esetben nem él a védettség.Az csak akkor élne,ha ők rúgnak ki.
2016. ápr. 4. 22:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Mondhatni, hogy elküldött Ő, mivel én nyár végig maradtam volna, csak , hogy nem tud fizetni stb. Több mindenkit megkérdeztem, és ha nem írtam alá még a felmondást akkor, nem érvényes amit mondtam. Ezt mondták. Apr 1re meg kérek táppénz...
2016. ápr. 4. 22:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Nyilván ha tudom, hogy terhes vagyok nem mondom, oly könnyen hogy Ok..megértem...stb..
2016. ápr. 4. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:
A szóbeli megállapodás nem bizonyítható, csak az aláírt papírok. Amíg nem írsz alá semmit, tök mindegy ki mit mondott. Persze más kérdés korrekt-e, de érthető ha nem írod alá.
2016. ápr. 5. 00:25
 8/17 anonim ***** válasza:

nincs felmobdas ha nincs ra ala irt nyilatkozat vagy munkaviszony megszuntetes, ha nincs alairt szerzodes!! ezt munkaugyeskent mondom. az hogy az ebedlobe megbeszeltek hogy kilep, nem tekintheto felmondasnak! ne ird ala, ha jo a viszony beszelj vele ertelmesen, mond el mi a helyzet, es ne a tappenzre menekulj (ha nem indokolt nem.is fogjak megadni) mondd el hogy még szamithatnak rad 8 honapig addig is keresel valakit a helyedre utana meg ugysem kerulsz nekik penzbe..

a munkaltato is ember, en 5 helyen dolgoztam, 5-bol 5-nel ezt siman meg lehetett volna.beszelni. persze nem tudom milyen a viszony de mivel kozos megegyezesrol beszelsz, az altalaban jo viszonyt takar

2016. ápr. 5. 05:59
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

ez elég szemét húzás lenne tőled

munkáltatókánt tuti h megoldanám h kivágjalak ...

mivel kb átcseszed a fejét

2016. ápr. 5. 08:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Jó viszony van, nem akarok táppénzbe menekülni, ha csak nem lesz indokolt.Egyelőre nem az. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2016. ápr. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!