Hány nap szabim lehet?

Figyelt kérdés
Tavaly májusban szültem, január elején még ledolgoztam 2 napot. Ősszel lejart a csed, most gyedet kapok. Most szeptembertol állnék újra munkába, legelőszöris szabin lennék, amig a beszoktatas van a bölcsibe. Második gyerekem, 24 nap az alapszabadsagom. Hány nap szabim lehet? Azért kérdezem, mert nem tudom kiszamolni 😂
2022. jún. 3. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt legjobban a munkáltató fogja tudni megmondani neked.
2022. jún. 3. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi információ alapján nem lehet válaszolni. Hány éves vagy, hány gyermeked van, megváltozott munkaképességű vagy-e.

Alapesetben a táppénz ideje alatt, a CSED folyósításának időtartama alatt, valamint a GYED folyósításának első 6 hónapja alatt gyűlik a szaabdság.

2022. jún. 3. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:
2 gyerek, 34.
2022. jún. 3. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor a tavalyi szabadságod mértéke 28 munkanap, az idei szabadságodnak a mértéke 12 munkanap. Így kb. 40 munkanap szabadságod van.
2022. jún. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!