Ha kiveszem a szabim és táppénzre megyek minden ugyan úgy jár?
Igen, mivel folyamatos munkaviszonyod van.
Az előző ellátás alapja lesz a mostanié is, amennyiben az kedvezőbb, mint a szerződés szerinti.
Igen kapni fogsz mindent.
Viszont a tp alapja vagy a szerződés szerinti béred, vagy a gyed alapod lesz (amelyik a kedvezőbb); CSED alapod a szerződés szerinti béred lesz (nincs kedvezményszabály), gyed alapod pedig szintén (itt van kedvezményszabály, de mivel a csed alapod és a szerződés szerinti béredet hasonlítják így mindegy).
Kiszúrás a munkáltatóval, de rengeteg kismama csinálja így (aki nem akar később oda visszamenni).
És nem kell az összes szabidat kivenni, elég 1 nap is. Utána mehetsz táppénzre.
Igen együtt kapod a gyes+ tpt.
Ez tves dolog a munkáltatóval és az örül-e neki sem más dolog ill. Munkaadója válogatja. Nekem nem volt belőle semmi problémám. Max 1 hónapra tudtam volna visszamenni dolgozni (szabi kivétel után és mielőtt amúgy is eljöttem volna tpre, mivel a sok utazást már a végén az elsővel sem bírtam...) így megegyeztünk inkább tpre jövök és igy a helyettesemmel sem szúrok ki, hogy elbocsájtják majd megint keresnek mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!