Mit tegyek? Ülőmunkát végzek ugyan, de már most nem bírom.8 hetes vagyok, fáj a derekam, hányingerem van, állandóan aludnék. Napi 9 órát dolgozom, + 1-1 óra utazás! Estére úgy érzem magam mint akit "agyonvertek". Menjek el táppénzre?
Én a helyedben elmennék táppénzre,mert a baba ilyenkor a legfontosabb,főleg,hogy sem szellemileg sem fizikailag nem bírod.
Nem vagyunk egyformák,mindenki saját magáról tudja és érzi,hogy mit bír.
Én nem szerettem volna az elején táppénzre menni,mert jól éreztem magam,de addig húztam még bevéreztem,pedig csak olyan tüneteim voltak mint neked. Aztán jött a hasgörcsölés.
Szerintem ne várd meg még rosszabb lesz,igaz,hogy ezek a tünetek a terhesség legelejére jellemzők,de nem véletlenül jelez a szervezet.
Boldog babavárást!
Gratula a babához!
szerintem is ha , nem gond anyagilag elkellenne menned táppénzre.ne hogy túl hajszóld magad!
egyébként ez az elalvás általában egy-két hétig tart, és a rosszúllétek is elmúlnak majd, általában a 12-15.héttől.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!