Akinek a munkahelye a kifizető hely GYEDnél mikor szokta megkapni?
És egy munkáltatónak fel kell ajánlani hogy vagy ez vagy az. 2 útja lehet a fizetés kifizetésének.
Lehet nekik több meló de az senkit nem érdekel. Azért kaptak fizetést. Ez van.
Nekem is letiltás szagú volt a törtenet 🤣
Ha nem inkasszóznak, akkor majd behajtanak a cégen keresztül. Igy sem, úgysem úszod megm
Igen sokkal kevesebb a 33% mint az inkasszó ahol 28.500ig levesznek.
De okosak a kérdésemre meg mindig nem kaptam választ.
Beszéltem velük.
A szamlasok 5.ig kapják meg ugye én rá 2-3 munkanapra. Postás fogja hozni.
Na bumm.
Na bumm. Eltudtad egyedül intézni? El.
Akkor mi a búbanatot kell ide kérdést irogatni, bunkozni, flegmán válaszolgatni? Na bunm
Jaj ez most fájt nektek igaz?
Azt hittetek azt a választ kapom majd be kell sétálnak minden hónapban érte.
Hahahaha
Édes istenem, mekkora egy sutyerák paraszt vagy te kérdező.
Meg együgyű is, ha két utcára van csak, én inkább besétálnék, hamarabb hozzájutnál és vesződniük sem kellene miattad.
No de ne aggódj, amint nem él már majd a védettséged, biztosan kirúgnak, gondolom ezzel a csodás természettel, amit itt is hozol, a hátuk közepére kívánnak.
Tipikus proli, sunyi, erőszakos, megmondós Rozi, aki mindent jobban tud és mindig minden alól ki akar bújni.
Felvenni az akármilyen hitelt, vagy felhalmozni bármiféle tartozást, arra nem voltál rest te bugris, visszafizetni már büdös.
Megúszni nem tudod szerencsére, akármilyen nagy is most a pofád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!