Ha a munkahelyem kifizető hely és ők utalták a gyed-et, a gyes-t is ők fogják?
Figyelt kérdés
Kormányablakba kell leadni a papírt hozzá?2021. aug. 17. 07:31
1/8 anonim válasza:
Nem, a Gyes-t a MÁK utalja.
Igen, a Kormányablakban kell igényelni. Lehet online is intézni ügyfélkapun keresztül.
2/8 anonim válasza:
nem, a tb-kifizetőhely nem családtámogatási kifizetőhely (utóbbi talán már csak a Parlamentnek van, rég megszűntek)
3/8 anonim válasza:
Mielőtt nagyon lepontoz valaki, elölőre leszögezem, hogy én csak azt mondom, hogy nálunk hogy van! Az én munkahelyem is kifizetőhely. Nekem minden papírt a munkahelyemre kellett leadni. Nem kellett sehova máshova mennem. A GYES-hez nem tudok hozzászólni, mert azon nem voltam.
4/8 anonim válasza:
De akkor miért szólsz hozzá, 3, ha pont a kérdésre nem tudsz válaszolni?
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy nem voltál gyesen? Még nem jársz ott? Vagy nem tudtad hogy az munka mellett is igényelhető? Én is visszamegyek dolgozni, de 3 éves korig attól jár a gyes.
2021. aug. 17. 10:21
6/8 A kérdező kommentje:
Jajj a többieknek köszönöm a választ. Már intézem is
2021. aug. 17. 10:21
7/8 anonim válasza:
Mert a gyedes részre tudtam válaszolni, mivel nálunk is kifizetőhely van. Amikor szültem, az az előtt volt, hogy behozták volna a munka melletti igénylést. Szóval, félig tudtam válaszolni, kedves 4-es, ezért szóltam hozzá!!!! És nekem nem kellett se a kormányablakba bemennem, sem a MÁK-ba, csak a munkahelyre.
8/8 anonim válasza:
Félig sem válaszoltál, mert nem a Gyed volt a kérdés. Kit érdekel már a gyed, ha lassan letelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!