Akinek a munkahelye a kifizető hely GYEDnél mikor szokta megkapni?
Figyelt kérdés
Postai út érdekelne.2022. márc. 28. 07:29
1/28 anonim válasza:
Nálunk úgy nem engedélyezik.
( egyébként számlára amikor a fizetés érkezik)
2/28 anonim válasza:
Amikor a fizetést is. Postai úton csak akkor kaphatod, ha a fizetéseket is úgy fizetik ki.
3/28 anonim válasza:
Ugyan ez...
Akkor mikor afizukat utalják. Postán nem küldenek, mert a fizut is utalják.
4/28 A kérdező kommentje:
Nálunk is utaljak de Végig mentem az úton. Kérek perec leirtam a vezetőségnek hogy még szüntettem a szamlam/szamlaszamom ne utaljanak többet rá, postai úton kérem.
Ennyi.
2022. márc. 28. 08:34
5/28 anonim válasza:
Akkor biztos lehetsz benne, hogy az utolsó pillanatban fognak neked pénzt küldeni... Még akkor is, ha számlára amúgy előbb küldik a fizetést.
6/28 anonim válasza:
Tehát tulajdonképpen elvarod a cégtől, hogy alkalmazzon valakit, aki élmény a postára feladni a pénzt. Nos, esélyes, hogy nem fogják feladni, hanem majd besetqlhqtsz érte q munkahelyedre felvenni.
7/28 A kérdező kommentje:
Az nem baj, 2 utcával lejjebb van :)
2022. márc. 28. 09:06
8/28 anonim válasza:
6-os, már nem kell postára menni, ha valaki úgy adna fel pénzt. A banki alkalmazások alkalmasak rá.
9/28 anonim válasza:
Nálunk bankváltás volt, kértük a regire ne utaljanak, az uj meg még nek volt meg. Postan kertem volna. Kerek perec megmondtak, nem. Megtehetik.
Igy 3 honapig én jartam be a penzemert. Es tök jogosan.
Nem követelőzni kellene....
Egyébként a dolgozoink, akiknek nincs bankszámlájuk, ő is személyesen kézbe kapják, nem postazgatnak.
Egy pénzügyes.
10/28 A kérdező kommentje:
Az nem lesz baj ha be kell mennem. Mondom 2 utca.
2022. márc. 28. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!