Mit jelent az h a munkahely kifizetőhely és akkor kaphatsz csedet, gyedet? hogy kell ezt érteni? Mitől kifizetőhely?
Pontosan én sem tudom, de a nagy munkahelyek (mondjuk egy 100 fős cég) kifizetőhelyek, egy kis maszek 5 alkalmazottal meg tipikusan nem. Hogy pontosan min múlik, azt én sem tudom.
Természetesen így is, úgy is ugyanazt megkapod, csak más úton érkezik hozzád a pénz, és talán kicsit más az ügyintézés.
Azt jelenti, hogy a munkahely utalja, nekik pedig kifizeti az állam.
Nem, nem csak akkor kaphatsz, ha kifizetőhely. Semmi köze hozzá.
köszi. Csak 5-7 alkalnazott van, és a főnököm utálja a pappírmunkát.
A könyvelőnek is mindet én kell készen benyújtsak és akkor intézi. Szoval gondolom nem kifizetőhely.
Kifizetőhely esetén se töltenék ki helyetted az igénylőlapot. Benyújtani pedig minden esetben nekik kell, akár kifizetőhely, akár nem.
Írd be keresőbe: csed/gyed igénylőlap
Hívd fel a könyvelőt, ő azonnal megmondja neked, hogy kifizetőhely vagytok-e.
Sőt, jó esetben azt is tudja, hogy pontosan mit, hogyan kell intézned.
Elmondta mit kell letöltsek ,kitöltsek és a kiskönyvem melyik oldalait kell lefénymásolva benyújtsam. Vagy azt max. lefénymásolja ö.
Nem szeretik a sok ugyintézést igy amennyiben lehet én intézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!