Jogosult vagyok-e a CSED/GYED/GYES-re ha szlovák állampolgár lesz a babám?
Magyar állampolgár vagyok MO-n szeretnék szülni, de a párom szlovák és szeretném ha a baba is szlovák lenne. A feltételeknek megfelelek (1 év munkaviszony bőven megvan, jelenleg is dolgozok 8 órában ) , a baba lakcíme állandón MO-n lenne. A páromnak nincs magyar lakcíme (de bejelenthetem)
Nem vagyunk összehazasodva , de lehet , hogy 1 éven belul össze fogunk. A hazassagot magyarorszagon kotnenk. Életvitelszerűen viszont szlovakiaban szeretnek lenni a babával. Így a kicsinek szlovák lakcíme is lesz , és nekem is lesz szlovák címem . Ilyenkor mi van? Mire vagyok jogosult?
24!
Ne haragudj, de nem a te ferjedrol szól a kérdés.
27. Nem tudom miért akarsz mindenáron belémállni. Én kompetens vagyok a témában, segíteni próbálok, te pedig velem vagy elfoglalva és fogást akarsz találni. De köszönöm nem alacsonyodok le. Többet kérlek ne intézz felém semmilyen megjegyzést se. Még egy pá-t se, oké?!
Köszi 😘🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!