Postán át nem vett/visszaküldött GYES-t hogyan lehet visszaigényelni? Sajnos senki nem tudta átvenni, ezért a posta vissza küldte.
Folyósítónak kell írni.
(1. Lehet egyedi eset , mi épp 3. Hete vagyunk karanténban, férjem már mehetett volna, bár a fiam még mindig tünetel, a szabályok szerint mehetett volna,de munkaidőben nem tud)
Amúgy nem viszik házhoz? ( nekem számlára jön, emiatt nem tudtom)
2!
De, házhoz viszik. Ha nincs otthon senki, akkor értesítő, aztán 8 nap után vissza a feladónak. Gondolom neked sikerült megoldani valahogy pl q bevásárlást, így neki is sikerülhetett volna egy posta látogatás ugyanúgy.
3
Nem
Sehol nem voltunk 2,5 hètig.
Bevásárolni sem
( pont szerencsésen jött ki az itthoni dolgok tekintetében.. mert 4 főt vàrtunk volna hétvégére ottalvós vendégsègbe, amire màr bevásároltunk)
Más sem ment helyettünk. ( lett volna ki, de én kifejezetten barátságos, nyitott vagyok… de a postàn szerintem pénzt nem adnak csak úgy, ki)
Nem védeni akarom, mert a postát is felhívhatt volna, hogy mi a teendő ilyen esetben..
5!
Oké. De még tudtad volna oldani, nem? Valóban, a postán pénzt vagy ajánlott kuldemenyt nem adnak ki csak azonos címen lakó nagykorunak, vagy meghatalmazottnak, de épeszű ember képes felemelő a telefont és kérni egy ujrakezbesitest ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!