Hogyan lehetseges az, hogy a varosban tobben kaptak gyest, de en es meg par anyuka nem? Nem egyszerre kene a postasoknak ezt kihozni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 eves a kisfiam, szoval nem uj igeny. Nem ertem, hogy ilyen,hogy lehet. Sajnos csak ma es holnap lehet befizetni a nagyobb gyerek etkezeset az iskolaba, igy nagyon jol jott volna nekem is ma.2017. nov. 7. 16:12
1/3 anonim válasza:
Ha holnap se hozzák akkor délután menjél be a postára...volt már nálunk úgy,hogy elfelejtett értesítőt bedobni
2/3 anonim válasza:
Ahol én lakom, most gondok vannak a postással. Gondoltam is, hogy csak holnap kapom meg. Bár nálunk még csekkekeket se kapunk néha meg. Esetleg holnap 8-ra menjél be a postára, amikor még nem indulnak ki a postások és akkor még holnap be tudod fizetni.
3/3 anonim válasza:
A postásoknál csak meghatározott összeg lehet egyszerre-még ha naponta többször is visszamegy a postára a többiért-akkor is előfordulhat hogy túl sokan kapnának pénzt aznap ezért kénytelen pár kézbesítendő összeget áttenni másnapra.
A nyugdíjakat sem egyszerre fizetik az országban-de még egy Bp.-i kerületen belül sem-hanem egész hónapra elosztva,van aki 5-én kapja más meg csak 20-án,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!