Nemigazán értem.Elmult két éves a lányom.A terhességem elején járok.Mikor kell a munkáltatót hívni,hogy terhes vagyok?Illetve terhesen kapok valamit,vagy csak a baba születése után?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 17:40
11/13 anonim válasza:
És de, se én se kolléganő nem kapott fizetett szabit. Édesanyám 10 évig dolgozott pékségben, 1 darab fizetett Szabina nem volt. A maszkok úgy használják ki azt, akinek kell a munka és nem tud választani, nincs más, ahogy csak akarják
12/13 anonim válasza:
Elnézést a helyesírásért, de a telefon kijavit állandóan.
13/13 anonim válasza:
10!
Tökmindegy az, hogy te, vagy mas mit miért csináltál, csináltál. A teny attól még tény marad, ez tappenzcsalas. Nem vagy vele egyedül, nem is leszel, kb mindenki ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!