Nemigazán értem.Elmult két éves a lányom.A terhességem elején járok.Mikor kell a munkáltatót hívni,hogy terhes vagyok?Illetve terhesen kapok valamit,vagy csak a baba születése után?
3!
A tappenz akkor jár, ha betegség vagy veszélyeztetett terhesség miatt munkakeptelen vagy. Alapesetben a terhesség nem jelent munkakeptelenseget.
Kedves 8!
A felsorolás egyike sem ok tappenzre. Könnyített munkát kellett volna kapnod és olyan sincs ,hogy nem kapsz fizetett szabadságot. Nem igazán értem miért kötsz belém, én egy tényt közöltem: Tappenzre önmagában a terhesség nem jogosít. A másik tény meg az, hogy a nőgyógyász azonnal ír egy tappenzjavaslatot, ha a kismama arra kéri.
Kedves 8 a felsorolást azért írtam hogy mások, akik írják, hogy ez tp csalás kicsit ázlássák a dolgokat. Én tisztességesen bejartam dolgozni az első terhességem állat, úgy hogy vészesterhessegi hányásba szenvedtem, még a víz sem maradt meg és 42 kilóra fogytam le. Könnyített munkát nem tudott adni mert ketten voltunk a kolléganő el
Mivel maszek, akik általában kihasznalja a dolgozókat így úgy voltam vele a kevés kis gyedem mellé, ami havi 38 körül volt adókedvezmény el együtt, igenis fogtam bejelentettem papíron a második terhességem, visszavetettemagam aktív állományba és kértem a nődoki hogy írjon ki tp-re. Én nem támadta, félre ne értsd csak sokan nem értik miért csinál az ember így, hát mert sajnos én nem kaptam havi 150-160-at mint általában kapnak a kismamák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!