Miért akarják olyan sokan hogy emeljék a családi pótlékot?
Mindenhol ezt olvasom, ha bármilyen támogatást emelnek, (pld:GYED) hogy 'bezzeg a CSP-t évek óta nem tudják emelni'.
Csak érdekelne az oka, hogy ezek az emberek miért akarják ennyire ennek a támogatásnak az emelését?
Értem én, hogy plusz pénz, nyilván mindenkinek jól jön!! Ezt a részét természetesen megértem!
Viszont mivel ez egy semmihez nem kötött támogatás, nagyon sokan tudjuk, hogy vannak bizonyos 'csoportok', akik kb ezekből nevelnék fel a 6 gyereket, úgy, hogy előtte kb életében nem dolgozott...
persze, jól jönne az emelés, de akkor hogy lennénk ezek az egyének ebből kiszorítva?
Engem mondjuk nem zavarna, hogy az a réteg ebből nevelné, ha tényleg a gyerekre lenne költve. És nagyon álságos ám, hogyha a gyerektelenek rákiabálják a gyerekesekre, hogy az ő adójukból megy a támogatás, akkor minden gyerekes kiakad, közben ők sem jobbak, ha a családit kiabálhatják arra a rétegre.
Nem, nem vagyok ennek a rétegnek a tagja és 2 gyerekem van, csak már nagyon unalmas, hogy állandóan a másikat kell támadni.
"Miért kellene kiszorítani a 6 gyerekeseket"
Nincsenek kiszorítva a 6 gyerekesek semmiből, ha úgy vállalnak ennyi gyereket, hogy előtte anyuka is dolgozik.
Szerintem sokan azért amiért én nem merek gyereket vállalni. Kevés az összege, ha az én fizum kiesik akkor apukára hárul az oroszlán része a fizetés dolgoknak. 12.200 ft egy gyermekre. Ez kb szerintem 2 hét alatt elköltöm a gyerekre.
Nem keresek sokat valszeg ha lesz párom az se lesz milliomos.
Talán én ezt az " emelés" részét úgy szabályoznám hogy ezt is munkaviszonyhoz kötném ha egy évvel előtte folyamatosan dolgozott az anyuka akkor többet adnék GYES címszó alatt nem a gyedre gondolok.
Ha meg nem akkor marad az ami anyagi jogon jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!