Miért maradnak sokan együtt a gyerek miatt? Mit gondolnak ekkor? Miért szolgálná ez a gyerek életét?
Nálunk, Szabolcsban a pénz miatt maradnak együtt az emberek. Nyíregyházán még csak-csak, de Döge, Rozsi, Ajak, Kisvárda felé alig találni jól fizető állást, az csak akkor működik, ha vagy valakinek a valakije. Van a Baromfi, ahol 180 ezret keresnek az emberek 12-16 óraban, és van a csigagyár, ahol ennél még kevesebbet fizetnek, helyette fogdoshatsz undorító csigákat, és volt, hogy 3 hónapig! nem fizették ki az embereket.
Plusz számítsd hozzá, hogy az ottani emberek jó része nagyon konzervatív, és a nőket még mindig arra nevelik, hogy tűrjenek el mindent.
Átköltöztem Tolna megyébe, és teljesen másabb a gondolkodás ott, szabadabban élnek, mert jobbak az életkörülmények.
Én Tolnából mentem Bp-re, ne tudd meg! Innen meg külföldre fogok.
Ettől még a gyáva ember gyáva marad, a gyáva szülő meg a gyereket fogja pajzsként maga elé, hogy őmiatta nem megy sehova, mert könnyebb maradni a szrban, mint tenni ellene.
Én nem maradtam a gyerek apjával csak a gyerek miatt, le leszek pontozva de én tudom hogy a gyerekem nyugodtabban el tudom látni ha nem vagyok vele együtt, nem idegesít, hogy valaki ki miatt marad e együtt azt a szüleim pl esetleg az hogy anyum nem tudott hova menni.
Én látom nap mint nap hogy nem boldogok igazán együtt a bizalom sose jön vissza,sokat veszekednének ha nem lenne kisgyerek.
Én ezt már nem szeretném elég volt gyerekként hallgatni ahogy veszekedtek sokat
Sokan anyagi okok miatt. Jó egzisztenciával rendelkező ismerős férfiak, akik amúgy szanaszét csalják az asszonyt, meg inkább státusz kérdést csinálnak ebből.
Mások meg mert félnek, hogy nem látják a gyereküket felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!