Kihez lehetne fordulni ez ügyben? Esetleg könyvelőhöz?
19
Oké, csak szét lettem oltva, pedig pont ez a lényeg h nem feltételezés alapján kellene irni h 60 % ("mert nekem is annyi volt")
Kerdezo meg majd néz meglepetten, ha neki mégsem annyi...
Jó hogy már nem a terhesség gondolatakor akarnak manapság táppénzre menni egyből a kismamák...
Szívhang megjelenéséig ez nem opció egyébként.
Sziasztok.. nem akarok bunkó lenni de nem mindenki irodai munkát végez hogy 6-8 hónaposan dolgozni tudjon.. én vendéglátásban dolgozók heti 2-3 nap napi19-20 órában! teljesen egyedül a műszakban és 6 hetes terhes vagyok február 1jén megyek először dokihoz majd kikérem a véleményét hogy hogyan tovább ..és igen ha azt javasolja menjek táppénzre akkor elfogok és nem azért mert Úristen terhes vagyok és nem akarok dolgozni ..nyilván a fizetésem több mint a tp.. de a baba fontosabb .. nem az első baba és sosem voltam még táppénzen 2014 óta dolgozom.. és ne akarjunk már mások felett pálcát törni hiszen nem tudhatjuk az előzményeket
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!