Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kihez lehetne fordulni ez...

Kihez lehetne fordulni ez ügyben? Esetleg könyvelőhöz?

Figyelt kérdés
Kb. 5 hetes terhes vagyok, jövőhéten megyek az orvoshoz akkor lesz róla papírom is. Kereskedelemben dolgozom, könnyíteni nem lehet a munkán ezért szeretném a várandósságot otthon tölteni, viszont szeretnék tisztában lenni a pénzügyekkel
2021. dec. 3. 11:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A munkáltatónak kell biztosítania könnyített munkát. Ha nem tud mégsem, akkor állásidőre járó bért fizet és otthon maradhatsz. Amkor éri meg, ha több a béred így, mint a tp.
2021. dec. 3. 18:44
 22/25 anonim ***** válasza:

19

Oké, csak szét lettem oltva, pedig pont ez a lényeg h nem feltételezés alapján kellene irni h 60 % ("mert nekem is annyi volt")

Kerdezo meg majd néz meglepetten, ha neki mégsem annyi...

2021. dec. 4. 15:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Jó hogy már nem a terhesség gondolatakor akarnak manapság táppénzre menni egyből a kismamák...

Szívhang megjelenéséig ez nem opció egyébként.

2021. dec. 6. 22:50
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Sziasztok.. nem akarok bunkó lenni de nem mindenki irodai munkát végez hogy 6-8 hónaposan dolgozni tudjon.. én vendéglátásban dolgozók heti 2-3 nap napi19-20 órában! teljesen egyedül a műszakban és 6 hetes terhes vagyok február 1jén megyek először dokihoz majd kikérem a véleményét hogy hogyan tovább ..és igen ha azt javasolja menjek táppénzre akkor elfogok és nem azért mert Úristen terhes vagyok és nem akarok dolgozni ..nyilván a fizetésem több mint a tp.. de a baba fontosabb .. nem az első baba és sosem voltam még táppénzen 2014 óta dolgozom.. és ne akarjunk már mások felett pálcát törni hiszen nem tudhatjuk az előzményeket

A

2022. jan. 19. 08:21
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es hagyjuk már... én eü-ben dolgoztam egészen a 6. hónapig, amíg engedték. Beteget nem emelgettem és kész, ez volt a könnyítés. Vigyáztam magamra, nem volt semmi gond. De persze otthon is feküdgethettem volna lustizva mert - jajj nehogybajomlegyenegybőlotthonmaradok. A terhesség nem betegség.
2022. jan. 28. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!