Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi alapján van akkor a fizetés...

Mi alapján van akkor a fizetés? Érdemes könyvelőhöz mennem?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de valaki hátha tud segíteni.

Ápolóként dolgozok. Novemberben 160 órát dolgoztam. Csak nappal, 5 napot 8 órában, 10 napot 12 órában. Itt a kép, a bruttó fizetésről. (Az alapilletmény annyi mint ami a szerződésben van.) 160.873 Ftot kaptam kézhez.

Majd decemberben szinten 160 órát dolgoztam, 4 nap szabadsággal, egy napot 8 órában, a többit 12 órában nappaloztam és egyet ejszakaztam.

Novemberi: [link]

Decemberi: [link]

Itt miért volt kevesebb az alapilletményem, mint novemberben? És hol a muszakpotlekom? Azzal magyaráztak, hogy az a novemberivel kilett fizetve, de honnan tudja élőre, hogy hogy dolgozok decemberben? Érdemes elmennem könyvelőhoz?

A nappalos munkaidőt 5:30-17:30ig írjuk, az éjszakát 18:00-6:00ig.

2020. febr. 3. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Az ottani bérszámfejtőt kérdezd meg.
2020. máj. 31. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért kevesebb az alapilletmény, mert szabadságom voltál. Jó is lenne, ha a szabi pluszban járna.

Csak a műszakpótlék most jogos a reklamáció.u

2020. máj. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!