Gyeden vagyok de vissza mondom a gyedet. És ki lépek a munkahelyemröl akkor járhat nekem álláskeresési ?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Ezt már kérdezted.

Mennyi a GYED-ed?

Mennyi az álláskeresési járadék?

Újra leírom:

A GYED a gyerek 2 éves születésnapjáig jár. Ha dolgozol, ha nem. Utána jön a GYES. Amellett is lehet dolgozni 8 órában. Megkapod a fizut, megkapod mellé a GYED-et vagy GYES-t.

Mi a kérdés?

2021. okt. 20. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szoktatod be GYED mellett? Közben nyugodtan kereshetsz állást. De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor majd ha beszokott, akkor kezdesz keresni.

A bölcsiben meg mondhatod, hogy munkahelyet keresel.

2021. okt. 20. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 7-eske adta meg a jó választ, de az ügyvéd-ajánlás is értelmes. Tessék visszalovasni öket !
2021. okt. 21. 02:51
 14/15 anonim ***** válasza:
A GYED védelem a számodra. A legnagyobb baromság visszamondani. Igenis használd ki a saját és a gyereked érdekében.
2021. okt. 23. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es gyedet vissza kell mondani,ha nem dolgozik,min.szabin kell lennie,hogy vihesse beszoktatni.Ajanlott tertivevenyes levelben szuntesse meg a fizu nelkulit,amibe 30 nappal kesobbi datumot ir.31.nap menjen be,hogy mit lep a munkaltato.Max.akkor mondjon fel,ha az nem mond fel neki.Szabikat ki kell adni vagy munkaviszony megszunesekor ki kell fizetni
2021. okt. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!