Gyeden vagyok de vissza mondom a gyedet. És ki lépek a munkahelyemröl akkor járhat nekem álláskeresési ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 21:32
1/15 A kérdező kommentje:
Bölcsibe be kell szoktatnom és szabikat nem nagyon akkarják kiadni 🤨 így erre a verzióra jutottam míg nem találok másik munkát .
2021. okt. 19. 21:33
2/15 anonim válasza:
A szabikat ki kell adniuk. Gyed-et miért mondanád vissza?! Igényelheti az apa is pl.
3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj idén kezdte a Katás vállalkozást férjem ,a szabikat nem tudom irtam nekik és azt a választ kaptam “szerintem inkább keresgélj mást.” De a szabikrol semmit nem mondott
2021. okt. 19. 21:58
4/15 anonim válasza:
Kérdező, nincs választási lehetőségük. Írásban jelzed, hogy kéred a fiznélküli megszüntetését, szabi kiadását.
5/15 A kérdező kommentje:
Azt irtam legalább szabikat adják ki és utána közösmegegyezés ki lépek ekkor jár a munkanélküli segély?
2021. okt. 19. 21:59
6/15 A kérdező kommentje:
Ezt levél úton írjam meg vagy elég e-mailben ?
2021. okt. 19. 22:00
7/15 anonim válasza:
Nagyon gyorsan keress egy ügyvédet, aki tudja mit kell tenned és mit nem tehet veled a munkáltató. Itt kérdezgetsz idegeneket, akiknek fogalma sincs , és majd jól kitolnak veled, mert tudatlan vagy. Keress ügyvédet a saját erdekedben. Gyedet pedig vissza ne mondd!
8/15 anonim válasza:
Kérdező, lásd a 4-es hválaszt.
Nem teheti meg. Írj egy levelet, hogy kéred a fiznélküli megszüntetését, szabadság kiadását. Amikor megszűnik a fiznélküli (levéltől legkorábban 30 nap), akkor már védett nem vagy, felmondhat, indoklással. A felmondási időd felére kiadhatja a szabidat, a másik felére fel kell mentenie, de bér jár. A maradék szabit meg kell váltania.
Utána meg mehetsz álláskeresőnek. Járadéknak vannak feltételei,
9/15 A kérdező kommentje:
Levelet irjak vagy e-mail is jó ?
2021. okt. 20. 07:26
10/15 anonim válasza:
az a baj, hogy a mailt nem tudod igazolni, hogy ávette.
Írj mailt, és írd bele, hogy a mai napon a levelet is postázod. ÉS add is fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!