Gizhda kérdése:
A párom várandós és a védőnő mondta mikre kell majd fel készülnünk anyagilag.Annyi lenne, hogy Súlyos fogyatékosként miféle támogatásokat fogok kapni erre és mikre? Volt régen egyszer abortusz és arra nem kellett semmit fizetnem semmit sem.
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 16:12
11/13 A kérdező kommentje:
Annyi lenne, hogy Súlyos fogyatékosként miféle támogatásokat fogok kapni erre és mikre?
Szerintem járj inkább magyar órákra ha ezt nem tudod értelmezni 😂😂😂😂 vicc ez az oldal de komolyan
2021. aug. 19. 12:13
12/13 A kérdező kommentje:
De segítek ! Fogok kapni erre?= amit előző mondatban le írtam, hogy gyermeket várunk! És mikre ? Az a kérdésem , hogy lehet van 2-3-5 fèle támogatás ilyen esetben. Sőt biztos , hogy van ! Ez után érdeklődtem itt, hogy ne kelljen utána mennem sérültként a város több pontjába ! Legalább jókat nevetek rajtatok! Ennyiből meg érte ☝🏼☝🏽
2021. aug. 19. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!