Egyedülálló anyák hogy tu.djátok magatok eltartani, és a babát egyedűl nevelni főleg ha csak pár hónapos?
Látom, magatokra ismertetek nagyon, hogy sikerült így felkapni a vizet 🤣
40 éves koromra mindkét gyerekem iskolás lesz, úgyhogy nem innen fúj a szél :)
Egyszerűen lúzerségnek tartom, ha valaki felnőtt nő és anya létére egy autót se képes üzemeltetni.
A férfiaktól gondolom azért elvárjátok, hogy legyen jogsija meg autója. És akkor felmerül a kérdés, hogy vajon miért nézik le sokan a nőket. Na az ilyesmik miatt
Honnan tudod, hogy ki kitől mit vár el?
Senkit nem érdekel, mit minek tartasz. Én meg ostoba bunkónak tartom aki bárkit (nőt és férfit is) az alapján itél meg, hogy vezet-e vagy nem. De mindegy kár beléd a szó. Süt rólad a frusztráltság, nagyobb örömöd ne legyen az életben ( és nincs is🙂) mint másokba ezért belerúgni. Én lehet nem akarok vezetni, de nem is jutok soha oda, hogy mindent magamnak kelljen megoldanom, mert a környezetem le se köp 😀😀😀 De te ezt az érzést soha nem ismered meg, szóval legyél magaddal nagyon megelégedve, hogy nem vagy "lúzer". Ja nem, csam egy búvalbélelt szerencsétlen akinek marad a gyk mint platform, hogy megkapja az 5 perc figyelmet, amire vágyik. Élvezd ki 😉
21-es, igen, magamra ismertem, de nem kaptam fel a vizet, sőt, én magam írtam hogy szerintem ha valakinek hozzám hasonlóan nem erőssége a vezetés, inkább ne erőltette, semmint elüsse más gyerekét. Vagy akarod, hogy bemenjünk a városba veszélyeztetni a gyereked, akkor jobb lesz neked?
Tekintve, hogy emberek milliói éltek/élnek kocsi nélkül, enyhe túlzásnak tartom ebben mérni az életrevalóságot. Én meg beszélek két idegennyelvet felsőfokon, most mondjam azt, hogy jó lúzer az, aki egyet sem képes ilyen szinten beszélni, mint én, mert amúgy nem egy, bonyolult dologról beszélünk? :D
18 éves korom óta vezetek,még a budira is azzal megyek,de ez most komoly, hogy most már az alapján is megítélnek valakit hogy vezet-e?
Tudjátok mi jut róla,az eszembe? DEDÓ!
Annyira viccesek vagytok, ahogy így vergődtök :)
Kedvencem a "mindent magamnak kelljen megoldanom, mert a környezetem le se köp" 🤣
Másik a két felsőfokúval...hát igazad van, tényleg nem nagy szám, nekem is van nyugi. De én ezért nem lúzereznék le senkit, kevésbé elvárható mint egy szaros jogsi.
Röhöghetsz egész nyugodtan, de attól még így van. Mégis milyen élete van annak, akinek ennyire fontos, hogy elmondhassa magáról neki aztán soha nem kell semmi senkitől, pláne egy férfitól, mert az "lealacsonyító". Hát sejthető...
További jó vihogást a nyomorodon. De nembaj, te úgyis vezetsz, az mindenért kárpótol. Haha.
"kevésbé elvárható mint egy szaros jogsi."
És ezt ki mondja, te? Jajj akkor biztos úgy van. Hidd el sokan előbb szereznek felsőfokú nyelvvizsgát, mint hogy az ország A részéből B-be elautózzanak, még akkor is ha megvan a "szaros jogsi", mert ja nem azt nagy dolog letenni, hanem azt magabiztosan használni.
És ez akkor is így lesz ha te a korlátolt agyaddal nem fogod fel.
Na jó akkor ezt is megbeszéltétek :) , mostmár a kérdésemre is irosgassatok, és
új válaszok is jöhetnek ezzel kapcsolatban.
A baj csak az hogy egymás véleményét nem vagyunk képesek elfogadni. Ö így gondolja, másik amúgy de SOHA SENKINEK SINCS JOGA EGYIK OLDALRÓL SEM LENÉZNI vkit ezért vagy amazért hisz az élete körülményeit senkinek pontosan nem ismerjük..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!