Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Egyedülálló anyák hogy tu.dját...

Egyedülálló anyák hogy tu.djátok magatok eltartani, és a babát egyedűl nevelni főleg ha csak pár hónapos?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 15:23
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Baba kategóriaba
2021. márc. 25. 15:24
 2/30 A kérdező kommentje:
Baba kategóriába akartam volna kiírni
2021. márc. 25. 15:25
 3/30 anonim ***** válasza:
40%
Sehogy nem tudják. Mind vagy a szüleinél, vagy valamelyik rokonnál lakik.
2021. márc. 25. 15:53
 4/30 anonim ***** válasza:
31%
így van
2021. márc. 25. 15:55
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Gyed.
2021. márc. 25. 16:00
 6/30 anonim ***** válasza:
74%
Így van, ahogy a 3-as írja. Nekem kb. minden egyedül maradt anyuka ismerősöm visszaköltözött a szüleihez, az is, aki már dolgozik.
2021. márc. 25. 16:31
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
Hat 5 ha te megelsz egy gyerekkel max 180.000-bol de van aki ennyit nem kap és fenntartasz egy lakást is- akar sajatot is, akkor emelem kalapom. Nem mondom nyomorogva esetleg. Ok apa talán fizet gyerektartast. Valamennyit. De ez meg mindig max saját lakással kivitelezhető. És max gyeddel. A csed meg ok ha valaki amúgy jól keres.
2021. márc. 25. 17:38
 8/30 anonim ***** válasza:
91%
Mikor terhes lettem volt megtakarításom, plusz enyém a lakás. Szerencsére a fizetésem is jó, a kicsi 1.5 éves koráig elvoltunk max gyeddel tartásdíjjal megtakarítással, utána visszamentem dolgozni(4 óra bent 4 óra home office)
2021. márc. 25. 17:53
 9/30 anonim ***** válasza:
59%
Ez jó. De sajnos nem általános ez az életszínvonal az országban. Pedig kene... 😢
2021. márc. 25. 18:29
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

Én kettőt neveltem egyedül (1,5 év korkülönbség). Simán kijöttünk.

Saját lakásom, autóm van, jó munkahelyről mentem gyedre, ahova utána vissza is tudtam menni, és megtakarításom is volt. Gyerektartást se kaptam pedig.

Ezek szerintem elég alap dolgok, ezek nélkül egy gyereket se vállaltam volna. Ismerek más egyedülálló anyákat, ők is simán megvannak.

Miért kell egy férfitól függeni? Ez lealacsonyító, és a gyerek se fog tisztelni egy ilyen anyát. Én már azt sem értem, ha valaki felnőtt nő létére még jogsival sem rendelkezik vagy fél a vezetéstől és mással fuvaroztatja magát gyerekestül. Komolytalan.

2021. márc. 25. 20:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!